Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Sunday, 28-Apr-19 00:43:13 PDT. The current time is Saturday, 19-Oct-19 14:41:16 PDT.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 463
Please refer to our Error Message Reference.

Pregradni zidovi

Koliko puta ste poželjeli odijeliti neku od prostorija u svom domu a željeli ste izbjeći zidanje ili postavljanje gipsanih zidova? U sljedećem članku pričamo o ne nosivim zidovima koji služe kao vizualna i fizička prepreka koja neki dio prostora čini privatnim ili pak nedostupnim. Primjerice otvoreno stepenište možemo zagraditi postavljanjem ne nosivog zida, kod izgleda zida i materijala od kojeg ćemo ga raditi mogućnosti su nebrojene.

Slika sa: Freshome.com

Bitno je samo imati na umu da je bitno birati materijale koji odgovaraju našim potrebama. Primjerice ako prostoriju grijemo putem peči na drva tada moramo biti svjesni da materijal koji koristimo za pregradni zid mora biti moguće lako čistiti i uklanjati prašinu s njega. Ukoliko se pak radi o grijanju na klimu, plinsko centralno i sl. tada moramo biti svjesni da je zrak u prostoriji iznimno niske vlažnosti te kod odabira drveta bitno je da je isti iznimno suh kako se ne bi s vremenom vijao. U takvim situacijama uvijek je bolje birati iveral koji je sam po sebi statičan na dulji period i ne ovisi o malenim oscilacijama vlage u prostoriji.

Slika sa: Freshome.com
Slika sa Freshome.com

Odgovori