Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Sunday, 28-Apr-19 00:43:13 PDT. The current time is Tuesday, 21-Jan-20 01:45:16 PST.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 463
Please refer to our Error Message Reference.

Stolice, stolice, stolice…

U današnje vrijeme kada je na tržištu prisutno mnoštvo različitih dizajna stolica u toliko boja i uzoraka možemo reći da su one jedan od najvažnijih dodataka vlastitog izražaja u vašem domu. Bilo da se radi o stolicama koje služe za odmaranje ili pak onim za blagavaonski stol njihova mogućnost da utječu na sam prostor je neosporiva.

stolica

Dobro je biti drugačiji

Kod odabira stolica za blagavaonski stol zaboravite savjete koje su vam davali roditelji i slobodno u set stolica ubacite barem jednu koja svojim dizajnom, bojom i dezenom odskače od ostalih stolica. Kod dizajna doma drukčije je svakako uvijek bolje.

Sjedni i odluči

Iako je kupnja online danas u sve jačem porastu savjetujemo da kod odabira stolica uvijek isprobate model koji kupujete jer nekada nas dimenzije stolica koje naručimo online iznenade. Bitno je paziti na visinu stolice kako bi ona odgovarala i visini stola, na taj način izbjegavamo odabir preniskih stolica. Isto tako kod odabira nemojte zaboraviti na nagib naslona, stolice sa niži nagibom uvijek su prikladnije za odmaranje dok su one okomitijeg naslona bolje za blagavaonske stolove.

Odgovori